Zeytinburnu Eşya Depolama

Zeytinburnu Eşya Depolama hizmeti her zaman ihtiyaç duyulacak bir hizmet olup, özellikle yeni bir ev alıp henüz evin hazır olmadığı durumlarda eşyaların bir süreliğine muhafaza edilmesi için bir eşya depolama firması ile görüşülmesi gerekir. Depolama hizmeti lojistik bir süreçtir.Zeytinburnu Eşya Depolama İhtiyaç her ne olursa olsun eşya depolama hizmetine karar verildiğinde değerlendirilmesi gereken önemli durumlar vardır. Bunun başında da güvenilir bir firmayla anlaşmak gelir. Biz Zeytinburnu Eşya Depolama olarak büyüklü küçüklü depolama alanlarımız ile sizlere kısa vadede depolama hizmeti sunmaktayız.

ptonet-esya-depolama Zeytinburnu Eşya Depolama

Zeytinburnu Eşya Depolama Hizmeti Dâhilinde Olanlar

Eşya depolama hizmeti dâhilinde olanlar ürünleri teslim alma, taşıma, yerleştirme, tasnif etme, nakliyesi şeklinde temel hizmetlerdir. Aynı zamanda ürünlerin muhafazası da ve istediğiniz an istediğiniz ürüne ulaşabilme durumu da dâhildir.

Eşya depolama hizmeti için bir firmayla görüşmenizde mutlaka tüm belirlemelerle sözleşme yapılmalıdır. Depolanacak olan eşyaların listesi kesinlikle sözleşmeye eklenmelidir. Zeytinburnu Eşya Depolama Yaşanacak bir anlaşmazlık durumunda elinizde mutlaka bir evrak bir sözleşme olması işi kolaylaştırıcı ve netleştirici bir unsurdur. İyi bir depolama sözleşmesinde mutlaka firmanın irtibat bilgileri, eşyaların teslim alınması protokolü, ödeme şekli ve faturalandırma, sigorta koşulları dâhil olmalıdır. Eşya depolama imkânını sizler için biz Zeytinburnu eşya depolama;  eşyalarınızın en zarar görmeyecek şekilde ambalajlayarak depomuza yerleşimini sağlarız. Kutularımızda özel kâğıtlarımızla paketler yapılarak kırılacak eşyaların güvenliliğini  de sağlamış oluruz.

Zeytinburnu Eşya Depolama Paketleme Sistemi

Eşya depolamada en önemli unsur kutulama paketleme kısmıdır. Bu esnada kırılacak eşyaların  ağır olan eşyaların ayrıştırılıp paketlenmesi gibi ince detaylar düşünülerek hareket edilir. Koltuklar ya da beyaz eşyalar özel sarılımlarla depo edilir. Dolaplar monte edilerek sarılıp depo edilir. Paketleme  sisteminde depoların güvenliliği, temiz bir şekilde korunması söz konusudur. Rutubet alma ya da pislenme gibi durumlar söz konusu değildir. Sürekli kontroldedir.

Eşya depolama saklanmak istenen ya da sığdırılamayan eşyaların saklanmasında yardımcı olan bir sistem olup; anlaşma sağlanan firma evinizden eşyaları alır ve depolama alanına yerleşimini sağlar. Bu işte son derece titiz olduğumuzu belirtmek isteriz ki, eşyalarınız herhangi bir hasarla karşı karşıya kalmadan yerleşimi tamamlarız. Zeytinburnu eşya depolama yine aynı şekilde sizin belirlediğiniz adrese de tekrar nakliyesini sağlar. Sizin eşyalarınız bizim hassasiyetimizdir. b326b5f8d23cd1e0f18df4c9265416f7-370x370 Zeytinburnu Eşya Depolamaİşimizde profesyonelliğimiz her zaman için ön plandadır. Zeytinburnu Depolama odalarımız özel havalandırma sistemindedir. Tek amacımız eşyalarınızı bize emanet ettiğiniz gibi size aynen teslim etmektir. Biz de eşyalarınız güvendedir.

 

Zeytinburnu Eşya Depolama Fiyatları

  Eşya Depolama   AYLIK DEPOLAMA ÜCRETLERİ
  ZEYTİNBURNU  PARÇA EŞYA DEPOLAMA  150 TL  (AYLIK ÖDEME)
  +1 ODA ZEYTİNBURNU  EŞYA DEPOLAMA  200 TL  (AYLIK ÖDEME)
  1+1 ODA ZEYTİNBURNU EŞYA DEPOLAMA  300 TL  (AYLIK ÖDEME)
  2+1 ODA  ZEYTİNBURNU  EŞYA DEPOLAMA  400 TL  (AYLIK ÖDEME)
  3+1 ODA ZEYTİNBURNU EŞYA DEPOLAMA  600 TL  (AYLIK ÖDEME)
  4+1 ODA ZEYTİNBURNU EŞYA DEPOLAMA  900 TL  (AYLIK ÖDEME)
  5+2  ODA ZEYTİNBURNU EŞYA DEPOLAMA  1200 TL (AYLIK ÖDEME)
  VİLLA ZEYTİNBURNU EŞYA DEPOLAMA  2000 TL (AYLIK ÖDEME)c

 

  • RUTUBETSİZ VE TEMİZ ORTAM – Sürekli havalandırılan mekanlarda eşyalarınızı nemlenme, küflenme endişesi yaşamadan saklayabilir, evinizde neyse pronetdepolama.com ile sahip olacağınız odanızda da aynı temizliği ve rutubetsiz ortamı bulabilirsiniz.
  • 7/24 ULAŞIM – İstanbul’un çeşitli yerlerinde (Ataşehir, Kadıköy, Ümraniye, Beylikdüzü, Şişli) bulunan depolarımız sayesinde istediğiniz zaman kolay ulaşım imkanı ile eşyalarınıza bakabilir,  isterseniz de eşya ekleyebilir ya da alabilirsiniz.
  • YÜKSEK GÜVENLİK – Tüm depolarımız kapalı devre CCTV ile takip edilmekte olup 7/24 kayıt altında tutulmaktadır. Ayrıca gece bekçilerimiz ile çevre güvenliği de koruma altına alınarak oluşabilecek her türlü riskin önlenmesi hedeflenmiştir. Merkezi konumlara sahip olan depolarımız sayesinde siz de eşyalarınızı gönül rahatlığı ile pronetdepolama.com kalitesine teslim edebilir ve sorunsuz bir İstanbul eşya depolama sürecinin keyfini sürebilirsiniz.

Üsküdar Eşya Depolama

Üsküdar Eşya Depolama Hayatımızı birçok ürün ile devam ettirmekteyiz. Hayatımızda kullanmış olduğumuz farklı eşyalar ve ürünler bulunmaktadır. Tüm eşyalar insanlar için oldukça değerli ve önemlidir. Kullanmış olduğumuz eşyalar, farklı sebeplerden dolayı depolanması veya korunması gerekebilir bulunduğumuz ortamlardan kısa bir süreliğine uzaklaşması gereken eşyalarının korunması için birçok eşya depolama şirketi bulunmaktadır.

Eşya depolama Üsküdar şirketlerinin güvenli hizmet sunduğundan emin olmanız gerekmektedir. Eşya depolama şirketi tercih ederken daima kurumsal firmaları tercih etmenizde fayda vardır. Üsküdar civarında profesyonel bir şekilde faaliyet sürdürdüğümüz, Üsküdar eşya depolama şirketimiz her türlü eşyanın korunması ve depolanması için hizmet sunmaya devam ediyor.

Üsküdar Eşya Depolama Tüm Eşyalar Depolanıyor

hizmeti sunduğumuz firmamızda, tüm eşyalarınızın depolanması için gerekli alanlar bulunmaktadır. Beyaz eşyalar, oturma grupları, mobilyalar, tekstil ürünleri, televizyon, buzdolabı, makineler, ofis, eşyaları, fabrika eşyaları gibi birçok eşya firmamız bünyesinde depolanmaktadır. Her eşyanın depolanması için farklı odalar firmamız bünyesinde bulunuyor. Her yapıdaki eşyaların farklı bölmelerde, güvenli ve düzenli bir şekilde korunması firmamız tarafından yapılmaktadır.

Eşyalarınızı belirlemiş olduğunuz zaman dilimleri doğrultusunda firmamıza emanet edebilirsiniz. Siz değerli müşterilerimizin bize emanet etmiş olduğu tüm eşyalar, herhangi bir zarar görmeden deforme olmadan firmamız aracılığı ile koruma altına alınmaktadır. Eşyalarınıza kendi eşyalarımız kadar değer verip, özenli bir şekilde korunmasını sağlamaktayız.

ptonet-esya-depolama-1 Üsküdar Eşya Depolama

Üsküdar Eşya Depolama Uzman Kadromuzdan Kaliteli Hizmet

Üsküdar eşya depolama kapsamında hizmet sürdürdüğümüz Pronet eşya depolama şirketimiz, uygun fiyatlı ve kaliteli tüm hizmetleri siz değerli müşterilerimiz için sunmaktadır. Uzman kadromuz bırakmış olduğunuz tüm eşyaları dizaynlı bir şekilde yerleştirerek, eşyalarınızın kırılıp dökülmeden ve zarar görmeden depolanmasını sağlıyor. Profesyonel ve kurumsal firmamız, bünyesinde bulundurduğu kaliteli ekipmanlar sayesinde eşya depolama hizmeti de her zaman bir adım öndedir. Standartların gerektirdiği şekilde eşya depolama odalarımız dizayn edilmiştir.

Üsküdar Eşya Depolama hizmeti sürdürdüğümüz şirketimizde hijyen kuralları en üst seviyede tutulmaktadır. Firmamız bünyesinde bulunan depolarımızda, haşereler, böcekler, rutubet, nem ve diğer tüm etkenlerden uzaktadır. Uzman kadromuz ve profesyonel firmamızdan eşya depolama hizmetleri için arayarak detaylı bilgileri alabilir, uygun fiyatlı sunmuş olduğumuz eşya depolama hizmetlerinden sizler de faydalanabilirsiniz.

Üsküdar Eşya Depolama Fiyatları

  Eşya Depolama   AYLIK DEPOLAMA ÜCRETLERİ
  ÜSKÜDAR  PARÇA EŞYA DEPOLAMA  150 TL  (AYLIK ÖDEME)
  +1 ODA ÜSKÜDAR  EŞYA DEPOLAMA  200 TL  (AYLIK ÖDEME)
  1+1 ODA ZEYTİNBURNU EŞYA DEPOLAMA  300 TL  (AYLIK ÖDEME)
  2+1 ODA  ÜSKÜDAR  EŞYA DEPOLAMA  400 TL  (AYLIK ÖDEME)
  3+1 ODA ÜSKÜDAR EŞYA DEPOLAMA  600 TL  (AYLIK ÖDEME)
  4+1 ODA ÜSKÜDAR EŞYA DEPOLAMA  900 TL  (AYLIK ÖDEME)
  5+2  ODA ÜSKÜDAR EŞYA DEPOLAMA  1200 TL (AYLIK ÖDEME)
  VİLLA ÜSKÜDAR  EŞYA DEPOLAMA  2000 TL (AYLIK ÖDEME)c

  • RUTUBETSİZ VE TEMİZ ORTAM – Sürekli havalandırılan mekanlarda eşyalarınızı nemlenme, küflenme endişesi yaşamadan saklayabilir, evinizde neyse pronetdepolama.com ile sahip olacağınız odanızda da aynı temizliği ve rutubetsiz ortamı bulabilirsiniz.
  • 7/24 ULAŞIM – İstanbul’un çeşitli yerlerinde (Ataşehir, Kadıköy, Ümraniye, Beylikdüzü, Şişli) bulunan depolarımız sayesinde istediğiniz zaman kolay ulaşım imkanı ile eşyalarınıza bakabilir,  isterseniz de eşya ekleyebilir ya da alabilirsiniz.
  • YÜKSEK GÜVENLİK – Tüm depolarımız kapalı devre CCTV ile takip edilmekte olup 7/24 kayıt altında tutulmaktadır. Ayrıca gece bekçilerimiz ile çevre güvenliği de koruma altına alınarak oluşabilecek her türlü riskin önlenmesi hedeflenmiştir. Merkezi konumlara sahip olan depolarımız sayesinde siz de eşyalarınızı gönül rahatlığı ile pronetdepolama.com kalitesine teslim edebilir ve sorunsuz bir İstanbul eşya depolama sürecinin keyfini sürebilirsiniz.


b326b5f8d23cd1e0f18df4c9265416f7-370x370 Üsküdar Eşya Depolama

Ümraniye Eşya Depolama

Ümraniye Eşya Depolama Yaşam alanlarımızı değiştirirken çoğu zaman yeterli bir depolama alanı olup olmadığına dikkat etmeyiz ya da göz önünde bulundurmayız. Daha çok okula yakınlığa, işe yakınlığa, güneş alıp almadığına odaklı bir ev arama gerçekleştiririz. Bu önceliklerden dolayı evimizin ya da ofisimizin eşya depolama ihtiyacını giderip gidermeyeceğini başlangıçta pek düşünmeyiz. Evin bir odasını depolama alanı olarak ayırsak da zamanla yaşam alanımızın daraldığını fark ederiz. Böyle durumlarda  Ümraniye Eşya Depolama olarak yanınızdayız. Eşyalarınızın güvenli bir şekilde saklıyor ve özel kamera teknolojileri ile koruyoruz. Pronet depolama olarak eşyalarınızı istediğiniz zaman uzman ekibimiz ile size teslim ediyoruz.

Ümraniye Eşya Depolama Avantajları Nelerdir?

Fazla ve bizim için değerli olan eşyalarımızı depoya vermemiz son derece güvenli ve korunaklıdır. Evimizin çatısı ya da bodrum su basması ya da alanın dar olması sebebi ile birçok problem teşkil edebiliyor. Bu sebepten dolayı nem ve sıcaklık kontrollü depoları eşya depolamanız açısından daha güvenli olacaktır.  Ümraniye Eşya Depolama ile 7/24 kamera sistemleriyle ve alarm sistemleri ile eşyalarınız korunuyor. Firmamız en uygun nakliye ve depolama seçenekleri sunuyor. Ev ya da iş yerlerinizde kullandığınız eşyaların maddi manevi değerleri olabilir. Kişisel eşyalarınızın güvenli bir şekilde saklanmasına imkân sağlayan pronet depolama olarak sizleri depolama hizmeti sayesinde çok rahat bir yaşama adım atmanızı sağlıyoruz.

ptonet-esya-depolama-3 Ümraniye Eşya Depolama

 

Ümraniye Eşya Depolama İşlemi Nasıl Olmalı?

Depolama işlemi için öncelikle evinize bir ekspertiz gönderilir. Bu ekspertiz sayesinde eşyalarınızın sigorta değeri tespit edilir. Bu sayede nasıl bir teknik ile eşyaların ambalajlanmaları ve taşınması gerektiğine dair temel bir plan oluşturuyoruz. . Ümraniye Eşya Depolama olarak bir gün öncesinden paketleme işlemini gerçekleştiriyoruz. Muhafaza edilen korunaklı ve hasara yer vermeyecek şekilde paketlenen eşyalar, planlanan tarihte evinizden alınır ve size özel olan kişisel deponuza yerleştirilir. Yalnızca bireysel değil kurumsal firmalar da eşyalarını depolamak için ev depolama hizmetinden yararlanabilir. Kullanılmayan, değerli olan ya da yalnızca taşınmak için kenara konulması gereken tüm eşyalarınızı pronet depolamaya teslim ederek rahat edebilirsiniz. Firmamızdan bu hizmeti alabilirsiniz.

Ümraniye Eşya Depolama Fiyatları

  Eşya Depolama   AYLIK DEPOLAMA ÜCRETLERİ
 ÜMRANİYE  PARÇA EŞYA DEPOLAMA  150 TL  (AYLIK ÖDEME)
  +1 ODA  ÜMRANİYE EŞYA DEPOLAMA  200 TL  (AYLIK ÖDEME)
  1+1 ODA ÜMRANİYE EŞYA DEPOLAMA  300 TL  (AYLIK ÖDEME)
  2+1 ODA  ÜMRANİYE  EŞYA DEPOLAMA  400 TL  (AYLIK ÖDEME)
  3+1 ODA ÜMRANİYE EŞYA DEPOLAMA  600 TL  (AYLIK ÖDEME)
  4+1 ODA ÜMRANİYE EŞYA DEPOLAMA  900 TL  (AYLIK ÖDEME)
  5+2  ODA ÜMRANİYE EŞYA DEPOLAMA  1200 TL (AYLIK ÖDEME)
  VİLLA ÜMRANİYE EŞYA DEPOLAMA  2000 TL (AYLIK ÖDEME)c

 

  • RUTUBETSİZ VE TEMİZ ORTAM – Sürekli havalandırılan mekanlarda eşyalarınızı nemlenme, küflenme endişesi yaşamadan saklayabilir, evinizde neyse pronetdepolama.com ile sahip olacağınız odanızda da aynı temizliği ve rutubetsiz ortamı bulabilirsiniz.
  • 7/24 ULAŞIM – İstanbul’un çeşitli yerlerinde (Ataşehir, Kadıköy, Ümraniye, Beylikdüzü, Şişli) bulunan depolarımız sayesinde istediğiniz zaman kolay ulaşım imkanı ile eşyalarınıza bakabilir,  isterseniz de eşya ekleyebilir ya da alabilirsiniz.
  • YÜKSEK GÜVENLİK – Tüm depolarımız kapalı devre CCTV ile takip edilmekte olup 7/24 kayıt altında tutulmaktadır. Ayrıca gece bekçilerimiz ile çevre güvenliği de koruma altına alınarak oluşabilecek her türlü riskin önlenmesi hedeflenmiştir. Merkezi konumlara sahip olan depolarımız sayesinde siz de eşyalarınızı gönül rahatlığı ile pronetdepolama.com kalitesine teslim edebilir ve sorunsuz bir İstanbul eşya depolama sürecinin keyfini sürebilirsiniz.

b326b5f8d23cd1e0f18df4c9265416f7-370x370 Ümraniye Eşya Depolama

Tuzla Eşya Depolama

Tuzla Eşya Depolama Eşya depolama hizmeti son zamanlarda oldukça tercih edilen bir eşya saklamaya yöntemlerinden biridir. Evde saklayacak yeri olmayan veya fazla eşyalarını ortadan kaldırmak isteyen ancak satmaya veya atmaya kıyamayanların tercih ettiği eşya saklama yöntemlerinden biridir. Eşya depolama hizmeti oldukça kolaydır kişiye her hangi bir zorluğu yoktur. Genellikle firmalar evlerden teslim alır paketleme işlemlerini dahi firmaların kendisi yapar ve nakliye işlemini gerçekleştirir. İleride de istediğiniz zaman size teslimatını gerçekleştirir. Taşıma, paketleme vs. alanlarda sizin hiç bir şey yapmanıza gerek yoktur. Bu da işi oldukça kolaylaştırmaktadır.

Tuzla Eşya Depolama Bizim İşimiz

Konumuzdan da anlaşılacağı üzere Tuzla eşya depolama olarak eşyalarınızı depolamaya talibiz. Firma olarak birçok kişi ve alanda tercih edilmekteyiz. Güvenlik kameralı alanlarda eşyalarınız en iyi şekilde muhafaza edilmektedir. Kusursuz paketleme ile eşyalarınıza hiç bir zarar gelmemektedir. Eşyalarınıza en iyi şekilde sahip çıkacağımızı taahhüt ederiz.

ptonet-esya-depolama-4 Tuzla Eşya Depolama

Tuzla Eşya DepolamaAlanında Uzman Ekip

Alanında uzman ekibimiz sayesinde en kısa sürede adresinize ulaşıp, paketleme işlemimizi gerçekleştirip depolama alanına doğru yola çıkarız. Tuzla eşya depolama sizler için her şeyi düşünmektedir. Ekibimiz sayesinde eşyalarınızın taşınma işlemi en kısa süre içerisinde gerçekleşir. Sizin yapacağınız tek şey telefon ile bize ulaşmanız. Firmamız hakkında merak edilenlere web sayfamız üzerinden ulaşabilirsiniz.

Tuzla Eşya Depolama Hizmette Sınır Yok

Tuzla eşya depolama firması olarak siz değerli müşterilerimiz için tüm imkânlarımızı sunuyoruz. Bizden daha iyisi olmadığını iddia ediyoruz. Haftanın tüm günü depolama hizmeti sağlıyoruz. İşlerinizi en kısa süre içerisinde halletmekteyiz. Sizlerde firmamızdan destek almak isterseniz istediğiniz zaman bizlere ulaşabilirsiniz.

Tuzla Eşya Depolama Neden Biz?

Eşya depolama hizmeti konusunda oldukça iddialı olduğumuzu söylemiştik. Eşyalarınızı en eşyalarımız gibi görmemiz sebebi ile en özenli şekilde paketleme işleminiz yapılır. Diler iseniz eşyalarınızı sigortalamada bilmekteyiz. Bu şekilde kendinizi ve eşyalarınızı daha güvence altında hissedebilirsiniz. Tuzla eşya depolama her yerde farkını ortaya koymaktadır. Uygun fiyat seçenekleri ve çeşitli ödeme kolaylıkları ile sizlere ödeme konusunda da elinden geldiğince yardımcı olmaktadır. Sizler de bu kusursuz hizmetten faydalanmak isterseniz istediğiniz zaman firmamıza ulaşabilirsiniz.

Tuzla Eşya Depolama Fiyatları

  Eşya Depolama   AYLIK DEPOLAMA ÜCRETLERİ
 TUZLA  PARÇA EŞYA DEPOLAMA  150 TL  (AYLIK ÖDEME)
  +1 ODA  TUZLA  EŞYA DEPOLAMA  200 TL  (AYLIK ÖDEME)
  1+1 ODA  TUZLA EŞYA DEPOLAMA  300 TL  (AYLIK ÖDEME)
  2+1 ODA   TUZLA  EŞYA DEPOLAMA  400 TL  (AYLIK ÖDEME)
  3+1 ODA  TUZLA EŞYA DEPOLAMA  600 TL  (AYLIK ÖDEME)
  4+1 ODA  TUZLA EŞYA DEPOLAMA  900 TL  (AYLIK ÖDEME)
  5+2  ODA  TUZLA EŞYA DEPOLAMA  1200 TL (AYLIK ÖDEME)
  VİLLA  TUZLA EŞYA DEPOLAMA  2000 TL (AYLIK ÖDEME)c

 

  • RUTUBETSİZ VE TEMİZ ORTAM – Sürekli havalandırılan mekanlarda eşyalarınızı nemlenme, küflenme endişesi yaşamadan saklayabilir, evinizde neyse pronetdepolama.com ile sahip olacağınız odanızda da aynı temizliği ve rutubetsiz ortamı bulabilirsiniz.
  • 7/24 ULAŞIM – İstanbul’un çeşitli yerlerinde (Ataşehir, Kadıköy, Ümraniye, Beylikdüzü, Şişli) bulunan depolarımız sayesinde istediğiniz zaman kolay ulaşım imkanı ile eşyalarınıza bakabilir,  isterseniz de eşya ekleyebilir ya da alabilirsiniz.
  • YÜKSEK GÜVENLİK – Tüm depolarımız kapalı devre CCTV ile takip edilmekte olup 7/24 kayıt altında tutulmaktadır. Ayrıca gece bekçilerimiz ile çevre güvenliği de koruma altına alınarak oluşabilecek her türlü riskin önlenmesi hedeflenmiştir. Merkezi konumlara sahip olan depolarımız sayesinde siz de eşyalarınızı gönül rahatlığı ile pronetdepolama.com kalitesine teslim edebilir ve sorunsuz bir İstanbul eşya depolama sürecinin keyfini sürebilirsiniz.

b326b5f8d23cd1e0f18df4c9265416f7-370x370 Tuzla Eşya Depolama

Şişli Eşya Depolama

Şişli Eşya Depolama Kullanmış olduğumuz birçok eşya günlük hayatta ve iş hayatımızda bizler için oldukça değerlidir. Her eşya insanlar için farklı anlamlar taşıyarak, farklı değerleri bulunmaktadır. Kullanmış olduğumuz eşyaların bulunduğumuz ortamlardan uzaklaştırılması gerektiğinde, eşyaların depolanması ve korunması hizmetini almanız gerekebilir. Örneğin evinizde ve işyerinizde kısa bir süre tadilat işlemleri var ise eşyalarınızı depolayarak koruma altına alabilirsiniz.

Ofislerde bulunan eşyalar evlerde bulunan eşyalar, Tekstil ürünleri, beyaz eşyalar, fırınlar, dolaplar, buzdolapları, aklınıza gelebilecek her türlü eşya depolama şirketleri tarafından koruma altına alınır ve korunur. Şişli eşya depolama şirketimiz Şişli civarında eşya depolama hizmeti sunmaktadır.

Şişli Eşya Depolama Uzman Kadromuz ile Hizmet Sunuyoruz

Şişli eşya depolama işlemlerinde her zaman bir adım önde olan şirketimiz, güvenilir yapısı ile sizlere hizmet sunuyor. Firmamıza güvenerek tüm eşyalarınızı bırakabilirsiniz. Firmamız siz değerli müşterilerimizin eşyalarını özenli ve güvenli bir şekilde koruma altına almaktadır. Yapılması gereken ve korunması gereken eşyalar güvenli bir şekilde firmamız aracılığı ile saklanarak, herhangi bir zarar ve hasar görmesi engellenmektedir.

Uzman kadromuz tüm eşyaların depolama işlemlerinde başarılı bir şekilde çalışmaktadır. Eşyalarınıza özenli bir şekilde davranıp, gerekli paketleme işlemlerini yaptıktan sonra koruma altına almaktadırlar. Uzman kadromuz tüm eşyalarınızın özenle ve güvenle depolanmasını sağlamaktadır. Sizlerle tüm eşyalarınızın depolama hizmetleri için Şişli firmamızı tercih edebilirsiniz. Gönül rahatlığı ile firmamızdan bu hizmetleri alabilirsiniz.

ptonet-esya-depolama-5 Şişli Eşya Depolama

Şişli Eşya Depolama En İyi Hizmetleri Sunuyoruz

Şişli eşya depolama kapsamında hizmet sürdürdüğümüz profesyonel firmamız, siz değerli müşterilerimizin tüm eşyalarını özenli ve güvenli bir şekilde depolanmaktadır. Pronet eşya depolama şirketimiz, Uzman kadromuz, kaliteli ekipmanları ve deneyimli çalışanları ile civardaki en iyi hizmeti sunmayı başarmaktadır. Prensipli ve ilkeli çalışma arkadaşlarımız, özel davranarak eşyalarınızın zarar görmeden depolanmasını sunuyor.

Firmamız bünyesinde bulunan depolama alanlarımız standartları belirlemiş olduğu şartlarda hazırlanmıştır. Hijyen koşulları içerisinde depolama hizmeti sunmaktayız. Temizlik kavramı firmamız için oldukça önemlidir. Bırakmış olduğunuz tüm eşyalar steril ortamlarda depolama hizmetine tabi tutulmaktadır. Kaliteli ve kurumsal firmamızdan, sizler de tüm eşyalarınızın depolama hizmetleri için yardım ve destek alabilirsiniz.

Neden eşya depolama için bizi seçmelisiniz?

  1. Sunabileceğimiz en kaliteli hizmeti sunmaktayız.
  2. Sunduğumuz bu kaliteli hizmeti müşterimizin cebini düşünen yapımız ile en uygun fiyata vermekteyiz.
  3. Eşyalarınızın sigortasını ve paketlenmesini yapıyor bu sayede nakliye sırasında veya depolama sırasında zarar görme olasılığını en aza indiriyoruz.
  4. Depolarımızı en uygun koşullara hazır hale getiriyoruz.
  5. Depolarımız kamera takip sistemi ile 7/24 izleniyor.
  6. Müşterilerimizin memnuniyetini esas alarak çalışıyoruz.
  7. Sözleşmeli sigortalı eşya depoluyoruz..
  8. Depolarımız kişiye özel bölmelere ayrılıyor bu sayede eşyalarınızın karışma olasılığını en aza indiriyoruz.

Şişli Eşya Depolama Fiyatları

  Eşya Depolama   AYLIK DEPOLAMA ÜCRETLERİ
 ŞİŞLİ PARÇA EŞYA DEPOLAMA  150 TL  (AYLIK ÖDEME)
  +1 ODA ŞİŞLİ EŞYA DEPOLAMA  200 TL  (AYLIK ÖDEME)
  1+1 ODA ŞİŞLİ EŞYA DEPOLAMA  300 TL  (AYLIK ÖDEME)
  2+1 ODA  ŞİŞLİ  EŞYA DEPOLAMA  400 TL  (AYLIK ÖDEME)
  3+1 ODA ŞİŞLİ EŞYA DEPOLAMA  600 TL  (AYLIK ÖDEME)
  4+1 ODA ŞİŞLİ EŞYA DEPOLAMA  900 TL  (AYLIK ÖDEME)
  5+2  ODA ŞİŞLİ EŞYA DEPOLAMA  1200 TL (AYLIK ÖDEME)
  VİLLA ŞİŞLİ EŞYA DEPOLAMA  2000 TL (AYLIK ÖDEME)c

 

  • RUTUBETSİZ VE TEMİZ ORTAM – Sürekli havalandırılan mekanlarda eşyalarınızı nemlenme, küflenme endişesi yaşamadan saklayabilir, evinizde neyse pronetdepolama.com ile sahip olacağınız odanızda da aynı temizliği ve rutubetsiz ortamı bulabilirsiniz.
  • 7/24 ULAŞIM – İstanbul’un çeşitli yerlerinde (Ataşehir, Kadıköy, Ümraniye, Beylikdüzü, Şişli) bulunan depolarımız sayesinde istediğiniz zaman kolay ulaşım imkanı ile eşyalarınıza bakabilir,  isterseniz de eşya ekleyebilir ya da alabilirsiniz.
  • YÜKSEK GÜVENLİK – Tüm depolarımız kapalı devre CCTV ile takip edilmekte olup 7/24 kayıt altında tutulmaktadır. Ayrıca gece bekçilerimiz ile çevre güvenliği de koruma altına alınarak oluşabilecek her türlü riskin önlenmesi hedeflenmiştir. Merkezi konumlara sahip olan depolarımız sayesinde siz de eşyalarınızı gönül rahatlığı ile pronetdepolama.com kalitesine teslim edebilir ve sorunsuz bir İstanbul eşya depolama sürecinin keyfini sürebilirsiniz.

b326b5f8d23cd1e0f18df4c9265416f7-370x370 Şişli Eşya Depolama

Şile Eşya Depolama

Şile eşya depolama bizim ile bulunduğunuz ilden istediğiniz ile  Türkiye geneli eşya depolama yapabilirsiniz Türkiye geneline pronet eşya depolama.

İnsanların yaşamında muhtelif türden kullandıkları eşyalar var. Ofis eşyaları, ev eşyaları gibi çok değişik türden eşyaları insanlar farklı amaçlar için kullanıyor. Kimi zaman ise insanların yaşamında yaşanan o anki değişime istinaden eşyalarının bir kısmının ya da tamamının geçici olarak ya da uzun bir süre depolanması gerekiyor. Ülkemizin her bir noktasında da bu alanda hizmet veren firmalar var. Pronet olarak biz de  Şile Eşya Depolama noktasında kişi ve kurumlara özel çözümler sunuyoruz.

Şile Eşya Depolama Kentine Genel Bakış

Yaşayanların da çok iyi bildiği üzere Şile İstanbul’un en güzide kentlerinden bir tanesidir. Son dönemlerde birçok Türk dizisinin geçtiği Ağva isimli turist belde de bu ilçenin sınırları içindedir ve çok farklı kesimlerden insanlar bu kentte yaşamaktadır. b326b5f8d23cd1e0f18df4c9265416f7-512x380 Şile Eşya DepolamaBu da beraberinde bölgenin yapısal özellikleri itibarıyla sürekli olarak  Şile eşya depolama gereksinimini ortaya çıkaran bir durumdur.

Eşya Depolama Hizmeti Alınırken Bilinmesi Gerekenler?

Eşya depolama konusunda dikkat edilmesi gereken en temel husus güvenlik konusudur. Nitekim firmamızda eşyalarınız kaldığı sürece güvenle korunur. 7 gün 24 saat kamera ile eşyalarınızın güvenliği takip edilir. Ayrıca olması gerektiği gibi sigortalı olarak hizmet verilir. Burada en önemli olan hususlardan bir tanesi eşyaların sudan uzak kalması, nem kapmamasıdır. Bu konuda da firmamız tarafından her türlü güvenlik önlemi alınmıştır. Yangın sel gibi risklere karşı alınan tedbirler de mevcuttur. Ayrıca her depolama hizmeti isteyen kurum ve/veya kişi için özel depolama alanı mevcuttur.

ptonet-esya-depolama-6 Şile Eşya Depolama
Şile Eşya Depolama

Şile Eşya Depolama Fiyatları Belirleyen Unsurlar Nelerdir?

Şile eşya depolama fiyatlarını belirleyen temel unsurlar aşağıda belirtildiği biçimdedir:

  • Ne kadar bir eşya, tüm ev ve/veya ofis eşyası mı, yoksa özel belli başlı bazı ürünler mi depolanacak fiyatı belirleyen en temel unsurdur. Zira ona göre depoda yer ayrılması gerekmektedir.
  • Fiyatı belirleyen bir diğer en önemli husus ne kadar süre ile eşyaların firmamızın deposunda kalacağı hususudur. Süreye göre rakamlar değişiklik arz eder.
  • Bunların yanı sıra özel bir istek olup olmaması da rakamı etkileyen hususlar arasındadır.

Ödeme noktasında ise müşterilerimize her türlü kolaylık gösterilmektedir.

Şehiriçi Eşya Depolama

PRONET Şile eşya depolama firması size bu hizmeti sunan ender Profesyonel eşya depolama şirketinden bir tanesidir. Eşya depolama, ev, ofis eşya depolama, şehir içi, şehirlerarası, uluslararası, depo, depolama, antrepo, Pratik, kolay, hazır, kiralık, depo, hizmetleri İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa’da sıhhi rutubetsiz ortamlarda depolama hizmetleri sunmaktayız.

Avrupa Yakası Ev eşyası depolama:

Arnavutköy, Hadımköy, Avcılar, Bağcılar, Güneşli, Bahçelievler, Şirinevler, Yenibosna, Cobançeşme, Bakırköy, Ataköy 1. kısım, Ataköy 2-5-6. kısım, Ataköy 3-4-11. kısım, Ataköy 7-8-9-10. kısım, Basınköy, Cevizlik, Kartaltepe, Osmaniye, Sakızağacı, Şenlikköy, Yenimahalle, Yeşilköy, Yeşilyurt, Başakşehir, Altınşehir, Bahçeşehir 1. Kısım, Bahçeşehir 2. Kısım, Bayrampaşa, Beşiktaş, Akatlar, Arnavutköy, Balmumcu, Bebek, Cihannüma, Dikilitaş, Etiler, Gayrettepe, Kuruçeşme, Levazım, Levent, Nisbetiye, Ortaköy, Ulus, Yıldız, Akaretler, Aşiyan, Beşiktaş, Çırağan, Dolmabahçe, Ihlamur, Maçka, Beylikdüzü, Beyoğlu, Gümüşsuyu,

Dolapdere, Fındıklı, Galata, Galatasaray, Hasköy, Kabataş, Karaköy, Kasımpaşa, Kuledibi, Şişhane, Taksim, Talimhane, Tarlabaşı, Tepebaşı, Tophane, Tünel, Büyükçekmece, Alkent 2000, Kumburgaz, Mimaroba, Çatalca, Esenler, Esenyurt, Haramidere, Eyüp, Göktürk, Kemerburgaz, Tahtakale, Samatya, Saraçhane, Sarayburnu, Sirkeci, Sulukule, Unkapanı, Vefa, Vezneciler, Yenikapı, Yusufpaşa, Gaziosmanpaşa, Beşyüzevler, Küçükköy, Taşlıtarla, Güngören, meter,

Kâğıthane, Çağlayan, Çeliktepe, Küçükçekmece, İkitelli, Sefaköy, Halkalı, Sarıyer, Ayazağa, Baltalimanı, Bahçeköy, Kemer, Büyükdere, Darüşşafaka, Demirciköy, Emirgân, İstinye, Kilyos, Tarabya, Uskumruköy, Yeniköy, Zekeriyaköy, Demirciköy, Garipçe, Gümüşdere, Kilyos, Kısırkaya,

Rumelifeneri, Uskumruköy, Silivri, Sultangazi, Şişli, Esentepe, Feriköy, Fulya, Halâskârgazi, Harbiye, Kuştepe, Mecidiyeköy, Teşvikiye, Bomonti, Çağlayan, Elmadağ, Nişantaşı, Okmeydanı, Osmanbey, Pangaltı, Zincirlikuyu, Zeytinburnu, Ev eşyası depolama Hizmetleri.


Anadolu Yakası Ev eşyası depolama:

Adalar, Burgazada, Heybeliada, Kınalıada, Maden, Nizam, Ataşehir, Batıataşehir, Beykoz, Acarlar, Anadoluhisarı, Anadolukavağı, Çubuklu, Göksu, Kanlıca, Kavacık, Paşabahçe, Beykoz Konakları, Anadoluhisarı, Kavacık, Acarkent, Polonezköy,

Poyrazköy, Riva, Çekmeköy, Alemdağ, Ömerli, Taşdelen, Reşadiye, Kadıköy, Acıbadem, Bostancı, Caddebostan, Erenköy, Fenerbahçe, Feneryolu, Fikirtepe, Göztepe, Hasanpaşa, Koşuyolu, Kozyatağı, Merdivenköy, 19 Mayıs, Osmanağa, Rasimpaşa, Söğütlüçeşme, Şenesenevler, Yeldeğirmeni, Ziverbey,

Kartal, Aydos, Dragos, Yakacık, Cevizli, Maltepe, küçükyalı, Pendik, Kaynarca, Kurtköy, Sancaktepe, Samandıra, Sarıgazi, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye, Üsküdar, Acıbadem, Altunizade, Beylerbeyi, Bulgurlu, Burhaniye, Çengelköy, İcadiye, Kandilli, Kirazlıtepe, Kısıklı, Kuleli, Kuzguncuk, Küçükçamlıca, Küçüksu, Küplüce, Salacak, Selimiye, Fıstıkağacı, Harem, Haydarpaşa, Nakkaştepe, Paşalimanı, Vaniköy, Ev eşyası depolama Hizmetleri.

Sultangazi Eşya Depolama

Sultangazi Eşya Depolama Çağımızda kentsel dönüşüm ile birlikte eşya depolama büyük ivme kazanmıştır. Her birey ev ya da ofis eşyalarının bir kısmını ya da tamamının güvende kalmasını ister. Ayrıca bunun sigortalı ve profesyonel olmasını ister.  Sultangazi Eşya Depolama olarak bizde size bu aradığınız özellikleri sunuyoruz. Yaşam alanı olan evinizin bir kısmını beğenmeyip tadilat yaptıranlar, bazı eşyalarını bir yere taşınırken götürmek istemeyenler ya da daha küçük eve taşınanlar, fazla olan eşyalarını depolamak isteyen bireyler firmamıza ulaşarak bizden bu hizmeti alabilirler.

Sultangazi Eşya Depolama Nasıl Yapılır?

Birçok sebepten dolayı ciddi şekilde taşınma ve adres değişikliği söz konusu oluyor. Haliyle bu da ev ya da eşya potansiyelini arttırmaktadır. Fazla alanınız yoksa ve fazla olan eşyalarınızı depolama alanınız yoksa biz size bu hizmeti sağlıyoruz. Bu imkândan faydalanmak için sizin için hazırlanmış depolarımızı ziyaret edebilirsiniz.  Sultangazi eşya depolama olarak öncelikle kırılacak eşyalarınızın paketlemesini yapıyoruz. Bu sayede kırılacak eşyalarınızın güvenli bir şekilde ambalajlanmasını sağlıyoruz. Depolama esnasında dikkat edilecek bir diğer nokta ise kutulama sanatıdır. Kırılacak eşyalarınızı toplarken ağır olan eşyaları kutunun altına gelecek şekilde yerleştirmeniz gerekir. Bu şekilde yapıldığı takdirde kırılacak olan eşyalar sağlam bir şekilde kutulara yerleşecektir. Ev Depolama olarak bu kutuları istif yaparken en üst alanlara koyarak güvenli bir şekilde korunmasını sağlıyoruz.

ptonet-esya-depolama-7 Sultangazi Eşya Depolama

Sultangazi Eşya Depolama Firması Ararken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Sizin için maddi manevi değeri olan eşyalarınızın emaneti söz konusu olduğunda kime teslim edeceğiniz hakkında oldukça düşüneceksiniz. Müşteri memnuniyeti önce tutan firmamız  Sultangazi Eşya Depolama ile eşyalarınız güvende olacaktır. Kurumsal olan firmamız aylık ödeme periyotları sizlere sunar. Düzenli ve periyodik bir şekilde ne kadar miktar ödeyeceğinizi görürsünüz. Depolarımızı ziyaret edebilirsiniz. Evden eve depolama alanlarımız oldukça temiz ve hijyeniktir. Depo alanlarımız rutubetsiz, temiz ve güvenlidir. Eşyalarınızı istediğiniz zaman güvenli bir şekilde hasar bırakmadan teslim ediyoruz. Eşyalarınızı eksiksiz ve tam bir şekilde getiriyoruz hiç şüpheniz olmasın. Pronet depolama olarak bizden memnun kalacağınız depolama hizmetini alabilirsiniz.

Sultangazi Eşya Depolama Fiyatları

  Eşya Depolama   AYLIK DEPOLAMA ÜCRETLERİ
 SULTANGAZİ  PARÇA EŞYA DEPOLAMA  150 TL  (AYLIK ÖDEME)
  +1 ODA SULTANGAZİ  EŞYA DEPOLAMA  200 TL  (AYLIK ÖDEME)
  1+1 ODA SULTANGAZİ EŞYA DEPOLAMA  300 TL  (AYLIK ÖDEME)
  2+1 ODA  SULTANGAZİ  EŞYA DEPOLAMA  400 TL  (AYLIK ÖDEME)
  3+1 ODA SULTANGAZİ EŞYA DEPOLAMA  600 TL  (AYLIK ÖDEME)
  4+1 ODA SULTANGAZİ EŞYA DEPOLAMA  900 TL  (AYLIK ÖDEME)
  5+2  ODA SULTANGAZİ EŞYA DEPOLAMA  1200 TL (AYLIK ÖDEME)
  VİLLA SULTANGAZİ EŞYA DEPOLAMA  2000 TL (AYLIK ÖDEME)c

 

  • RUTUBETSİZ VE TEMİZ ORTAM – Sürekli havalandırılan mekanlarda eşyalarınızı nemlenme, küflenme endişesi yaşamadan saklayabilir, evinizde neyse pronetdepolama.com ile sahip olacağınız odanızda da aynı temizliği ve rutubetsiz ortamı bulabilirsiniz.
  • 7/24 ULAŞIM – İstanbul’un çeşitli yerlerinde (Ataşehir, Kadıköy, Ümraniye, Beylikdüzü, Şişli) bulunan depolarımız sayesinde istediğiniz zaman kolay ulaşım imkanı ile eşyalarınıza bakabilir,  isterseniz de eşya ekleyebilir ya da alabilirsiniz.
  • YÜKSEK GÜVENLİK – Tüm depolarımız kapalı devre CCTV ile takip edilmekte olup 7/24 kayıt altında tutulmaktadır. Ayrıca gece bekçilerimiz ile çevre güvenliği de koruma altına alınarak oluşabilecek her türlü riskin önlenmesi hedeflenmiştir. Merkezi konumlara sahip olan depolarımız sayesinde siz de eşyalarınızı gönül rahatlığı ile pronetdepolama.com kalitesine teslim edebilir ve sorunsuz bir İstanbul eşya depolama sürecinin keyfini sürebilirsiniz.

b326b5f8d23cd1e0f18df4c9265416f7-370x370 Sultangazi Eşya Depolama

Sultanbeyli Eşya Depolama

Sultanbeyli Eşya Depolama Günlük hayatın akışı içerisinde birçok eşya kullanarak hayatımızı devam ettirmekteyiz. Yaşam alanlarımızda kullandığımız farklı eşya modelleri bulunmaktadır. İşyerleri ve ofislerde fabrikalarda ve diğer tüm alanlarda kullanılan eşyalar insanlar için değerlidir. İnsan hayatında eşyaların rolü oldukça büyüktür. Kullanmış olduğumuz eşyaların belli başlı zaman dilimleri içerisinde bulunduğumuz ortamdan uzaklaştırılması ve koruma altına alınması gerekebilir. İşte bu gibi durumlarda imdadınıza koşan eşya depolama şirketleri kurtarıcınız olmaktadır.

Sultanbeyli civarında eşya depolama hizmeti almak istediğinizde, profesyonel firmamız siz değerli müşterilerimize yardımcı olmaya devam ediyor. Sultanbeyli Eşya Depolama hizmetleri kurumsal firmamız aracılığı ile en iyi şartlarda sizlere sunulmaktadır.

Sultanbeyli Eşya Depolama Profesyonel Depo Hizmetleri

Sultanbeyli eşya depolama hizmetlerini kurumsal bir şekilde sürdürdüğümüz firmamız, her türlü eşyaların depolanması için en iyi hizmetleri sunmaktadır. İşyerlerimizde ve evlerinizde tadilattan dolayı eşyalarınızı kısa bir süre korumak istediğinizde, firmamız sizlerin yanında oluyor. Ofis değişikliği ve işyeri değişikliği gibi sebeplerden dolayı eşyalarınızın depolanması gerektiğinde, firmamızı arayarak destek alabilirsiniz.

Daha farklı sebeplerden dolayı elinizde bulunan parça veya tüm eşyalarının korunması ve depolanması hizmetleri için firmamızdan destek almanız yeterlidir. Sultanbeyli civarında eşya depolama hizmeti sürdürdüğümüz firmamız, tüm eşyaların detaylı bir şekilde korunmasını sağlamaktadır.

Sultanbeyli Eşya Depolama En Üst Seviyelerde Tasarlandı

Sultanbeyli Eşya Depolama hizmetleri için faaliyet sürdürdüğümüz Pronet eşya depolama şirketimiz, Sultanbeyli civarında tüm eşyaların depolama hizmetini sunmaktadır. Aklınıza gelebilecek her türlü eşyalar kaliteli ve kurumsal firmamız tarafından depolama hizmeti altında korunmaktadır. Firmamızda bulunan eşya depolama hizmetini sürdürdüğümüz odalarımız, standartların belirlemiş olduğu ölçülerde ve genişliklerdedir. Eşyalar kendi aralarında bölümlere ayrılıp, Her eşya kendi kategorisi içerisinde depolanmaktadır.

depolama-pronet Sultanbeyli Eşya Depolama

Eşya Depolama Fiyatları

Eşya depolama fiyatları bazı kriterlere göre değişiklik gösterir. Depolanacak eşyaların sayısı, depo içerisinde kaplayacağı alan, depolama süresi, nakliye ücreti, hizmet vermek için gereken personel sayısı, piyasası değerleri göz önünde bulundurulur. Firmamız uygun fiyata kaliteli hizmetler sunar. Eşya Depolama Eşyaların saklanması için uygun yeterli alanımız bulunduğu için her bütçeye uygun hizmet paketlerimiz yer alır. Eşya paketleme ve evden eve nakliyat işlemlerini ücrete ilave ettiğimiz için hizmet sonrası ek ücret talebinde bulunmuyoruz.

Eşyalarınızın maddi ve manevi değerlerinin farkında olan ve gereken hassasiyeti gösteren bir firmayız. Bu nedenle ihtiyaç duyduğunuz zaman gözünüz arkada kalmayacak şekilde bizleri tercih edebilirsiniz. İletişim numaralarımızdan günün her saatinde ulaşabilirsiniz. Çağrı merkezi elemanlarımız hizmet talebinizi alarak bizlere ulaştırır. Ayrıcalıklı hizmet almak bütün müşterilerimizin hakkıdır.

Eşyalarınız depolamış olduğumuz odalarımız tüm hijyen koşulları içerisinde sizlere sunulmaktadır. Böylelikle eşyalarınız herhangi bir zarar görmeden hijyenik olarak sizlere geri verilmektedir. Depolarımızda tüm güvenlik önlemleri ve hijyenik önlemler alınarak hizmet sunmaktayız. Depolarımızı zamanlarda ilaçlayarak kaşe ve böcek gibi etkenlerden korumaktayız. Sizlerde eşyalarınızın korunması ve depolanması hizmetlerini kurumsal firmamızdan alarak, profesyonel bir şekilde faaliyet sürdürdüğümüz firmamızın uygun fiyatlı tarifelerinden faydalanabilirsiniz.

Sultanbeyli Eşya Depolama Fiyatları

  Eşya Depolama   AYLIK DEPOLAMA ÜCRETLERİ
  SULTANBEYLİ  PARÇA EŞYA DEPOLAMA  150 TL  (AYLIK ÖDEME)
  +1 ODA SULTANBEYLİ  EŞYA DEPOLAMA  200 TL  (AYLIK ÖDEME)
  1+1 ODA SULTANBEYLİ EŞYA DEPOLAMA  300 TL  (AYLIK ÖDEME)
  2+1 ODA  SULTANBEYLİ EŞYA DEPOLAMA  400 TL  (AYLIK ÖDEME)
  3+1 ODA SULTANBEYLİ EŞYA DEPOLAMA  600 TL  (AYLIK ÖDEME)
  4+1 ODA SULTANBEYLİ EŞYA DEPOLAMA  900 TL  (AYLIK ÖDEME)
  5+2  ODA SULTANBEYLİ EŞYA DEPOLAMA  1200 TL (AYLIK ÖDEME)
  VİLLA SULTANBEYLİ EŞYA DEPOLAMA  2000 TL (AYLIK ÖDEME)c

 

  • RUTUBETSİZ VE TEMİZ ORTAM – Sürekli havalandırılan mekanlarda eşyalarınızı nemlenme, küflenme endişesi yaşamadan saklayabilir, evinizde neyse pronetdepolama.com ile sahip olacağınız odanızda da aynı temizliği ve rutubetsiz ortamı bulabilirsiniz.
  • 7/24 ULAŞIM – İstanbul’un çeşitli yerlerinde (Ataşehir, Kadıköy, Ümraniye, Beylikdüzü, Şişli) bulunan depolarımız sayesinde istediğiniz zaman kolay ulaşım imkanı ile eşyalarınıza bakabilir,  isterseniz de eşya ekleyebilir ya da alabilirsiniz.
  • YÜKSEK GÜVENLİK – Tüm depolarımız kapalı devre CCTV ile takip edilmekte olup 7/24 kayıt altında tutulmaktadır. Ayrıca gece bekçilerimiz ile çevre güvenliği de koruma altına alınarak oluşabilecek her türlü riskin önlenmesi hedeflenmiştir. Merkezi konumlara sahip olan depolarımız sayesinde siz de eşyalarınızı gönül rahatlığı ile pronetdepolama.com kalitesine teslim edebilir ve sorunsuz bir İstanbul eşya depolama sürecinin keyfini sürebilirsiniz.

b326b5f8d23cd1e0f18df4c9265416f7-370x370 Sultanbeyli Eşya Depolama

Silivri Eşya Depolama

Silivri Eşya Depolama Günlük hayatımızı devam ettirmek için farklı türlerde birçok eşya kullanmaktayız. Hem evlerde işyerlerinde kullanmış olduğunuz eşyalar sayesinde hayatımız devam etmektedir. Fakat bu tarz eşyaların belli başlı zaman dilimleri içerisinde bulunduğumuz ortamlardan kısa sürede olsa uzaklaştırılması gerekebilir. Örneğin işyerinizin değişikliği yapılacağı zaman, işyerinizde bulunan eşyalar geçici bir süre farklı mevkilere götürülmesi gerekebilir. Eşyalarınızın zarar ve hasar görmemesi için eşyalarınızın koruma altına alınması gerekiyor olabilir.

Evinizde yapacağınız tadilatlardan dolayı bulunan eşyaların korunması gerekebilir. İşte bu gibi durumlarda eşya depolama firmaları sizlerin yanında olmaya devam etmektedir. Silivri civarında faaliyet sürdürdüğümüz Pronet eşya depolama şirketimiz, Silivri eşya depolama kapsamında hizmet sunmaya devam ediyor.

Silivri Eşya Depolama Eşyalarınızı Güvenle Emanet Edin

Silivri Eşya Depolama hizmetleri için kaliteli ve kurumsal bir şekilde faaliyet sürdürdüğümüz şirketimizi tercih etmeniz yeterlidir. Kullanmış olduğunuz her türlü yaşam alanlarında bulunan ve iş yerlerinde bulunan eşyalar uzman kadromuz tarafından depolama hizmeti ile koruma altına alınmaktadır.

Beyaz eşyalar, dolaplar, tekstil ürünleri, mutfak eşyaları, fabrikalarda bulunan eşyalar, makineler, araçlar gereçler, aklınıza gelebilecek her türlü eşyalar kaliteli ve kurumsal firmamız tarafından, güvenli bir şekilde depolanarak koruma altına alınıyor. Belirlemiş olduğunuz süre zarfları içerisinde emanet ettiğiniz eşyalarınız, firmamız tarafından güvenli bir şekilde saklanmakta ve depolanmaktadır. Bırakmış olduğunuz eşyalara hiçbir şekilde zarar vermeden depolama hizmetini sunmaktayız.

depolama-pronet-1 Silivri Eşya Depolama

Eşya Depolama Sözleşmesi 

Eşya depolama sözleşmesi müşterilerimizin güvenlerini kazanmak için tercih ettiğimiz bir işlemdir. Sözleşme içerisine depoladığımız tüm eşyaların özellikleri, maddi değeri, depolama süresi, kullanılan deponun açık adresi, firmamızın açık bilgileri, müşterilerinizin bilgileri, ücret tutarı ve ödeme şekli yer alır. Bu sayede müşterilerimizin mağdur olmasını engelliyoruz. Sektörde yeni kurulan firmalar müşterilerine gösterdikleri depodan farklı alanlarda eşyaları saklayabilir. Bu alanlar eşya saklamak için uygun olmayabilir. Böyle bir durum ile karşılaşırsanız hak talep etmek için elinizde bir belgenin olması gerekir.

Maddi değeri yüksek eşyaların depolanmasında dolandırıcılık işlemi ile karşılaşabilirsiniz. Maddi kayıpları engellemek ve dolandırıcı firmalardan korunmak için noter onaylı sözleşmenin bir nüshası elinizde olmalıdır. Firmamız uzun yıllardır müşterilerine sözleşmeli hizmet sunar. Sözleşme imzalamayı kabul etmeyen firmalara itibar etmemelisiniz. Depolanmasını istediğiniz eşyanın maddi değeri ne olursa olsun mutlaka sözleşme imzalamak sizin hakkınızdır.

Silivri Eşya Depolama Hijyenik Olarak Hizmet Sunuyoruz

Silivri Eşya Depolama hizmeti sunduğumuz firmamız, hijyenik ortamlarda faaliyet sürdürmektedir. Firmamız bünyesinde bulunan depolama hizmeti sunmuş olduğumuz her türlü bölüm ve bölme, hijyen kuralları içerisinde dezenfekte edilerek tüm eşyaların depolanmasını sağlamaktadır. Bize bırakmış olduğunuz eşyalar sağlıklı ve hijyenik olarak sizlere geri verilmektedir.

Firmamız bünyesinde bulunan depolarda herhangi bir haşere böcek ve eşyalara zarar veren canlı bulunmamaktadır. Eşya depolama hizmeti sunmuş olduğumuz firmamız, standartların belirlemiş olduğu kriterlerde hazırlanmıştır. Tüm eşyaların depolanması için gerekli genişliği ve yapıya sahiptir. Firmamız siz değerli müşterilerimize uygun fiyatlı olarak depolama hizmetini sunmaktadır. Eşyalarınızın depolanması ve korunması için kurumsal firmamızı tercih edebilir, eşyalarınız zarar görmeden korunmasını sağlayabilirsiniz.

Silivri Eşya Depolama Fiyatları

  Eşya Depolama   AYLIK DEPOLAMA ÜCRETLERİ
  SİLİVRİ  PARÇA EŞYA DEPOLAMA  150 TL  (AYLIK ÖDEME)
  +1 ODA SİLİVRİ    EŞYA DEPOLAMA  200 TL  (AYLIK ÖDEME)
  1+1 ODA SİLİVRİ   EŞYA DEPOLAMA  300 TL  (AYLIK ÖDEME)
  2+1 ODA  SİLİVRİ  EŞYA DEPOLAMA  400 TL  (AYLIK ÖDEME)
  3+1 ODA SİLİVRİ  EŞYA DEPOLAMA  600 TL  (AYLIK ÖDEME)
  4+1 ODA SİLİVRİ   EŞYA DEPOLAMA  900 TL  (AYLIK ÖDEME)
  5+2  ODA SİLİVRİ  EŞYA DEPOLAMA  1200 TL (AYLIK ÖDEME)
  VİLLA SİLİVRİ  EŞYA DEPOLAMA  2000 TL (AYLIK ÖDEME)c

 

  • RUTUBETSİZ VE TEMİZ ORTAM – Sürekli havalandırılan mekanlarda eşyalarınızı nemlenme, küflenme endişesi yaşamadan saklayabilir, evinizde neyse pronetdepolama.com ile sahip olacağınız odanızda da aynı temizliği ve rutubetsiz ortamı bulabilirsiniz.
  • 7/24 ULAŞIM – İstanbul’un çeşitli yerlerinde (Ataşehir, Kadıköy, Ümraniye, Beylikdüzü, Şişli) bulunan depolarımız sayesinde istediğiniz zaman kolay ulaşım imkanı ile eşyalarınıza bakabilir,  isterseniz de eşya ekleyebilir ya da alabilirsiniz.
  • YÜKSEK GÜVENLİK – Tüm depolarımız kapalı devre CCTV ile takip edilmekte olup 7/24 kayıt altında tutulmaktadır. Ayrıca gece bekçilerimiz ile çevre güvenliği de koruma altına alınarak oluşabilecek her türlü riskin önlenmesi hedeflenmiştir. Merkezi konumlara sahip olan depolarımız sayesinde siz de eşyalarınızı gönül rahatlığı ile pronetdepolama.com kalitesine teslim edebilir ve sorunsuz bir İstanbul eşya depolama sürecinin keyfini sürebilirsiniz.

b326b5f8d23cd1e0f18df4c9265416f7-370x370 Silivri Eşya Depolama

Sarıyer Eşya Depolama

Sarıyer Eşya Depolama Taşınma sonrasında fazla gelen eşyaların ortada kalması büyük sorun yaratacaktır. Belli sebeplerle yerleşim yerlerinin nakli, kentsel dönüşüm nedeniyle ev değişimi, günümüzde sıkça karşılaşılan konuların başında gelmektedir. Kısa ya da uzun süreliğine eşyaların depolanması gerekecektir. Taşınılan yere sığmayan fazla olan eşyaların atılması önerilmemektedir. İleride alınacak yazlık için kullanılabildiği gibi, daha büyük bir eve çıkıldığında da kullanılabilecektir. Bu nedenle, eşyaların uygun koşullarda muhafaza edileceği depolarda saklanması önerilir. Eşya depoculuğunda uygun fiyat ve kaliteli hizmet, tercihte öne çıkan unsurlar arasındadır. Sarıyer Eşya Depolama, bu konuda profesyonel hizmet sunmaktadır.

Sarıyer Eşya Depolama Dikkat Edilecek Hususlar

Sarıyer Eşya Depolama, eşyaların uygun şekilde depolanması için gereken özeni gösteren firmaların başında geliyor. Bu konuda depo alanlarının havalandırılması, ilaçlanması ve dezenfekte edilmesi, son derece önem taşıyor. Eşya depolama hizmetini sunan firmamız, 7/24 kamera sistemi ile depoların güvenliğini sağlıyor. Depolarda küf ve nem oluşumunu önlemek için her türlü havalandırma teşkilatı sağlanmıştır. Depolarda eşyaların konulması da belli sisteme ve düzene tabidir. Eşyaların birbiri ile karışmaması için özel bölmelerle ayrılmış olan alanlarda yer almalıdır. Bu konuda gereken özen ve hassasiyet firmamız tarafından gösteriliyor.

Sarıyer Eşya Depolama, müşteri memnuniyetine önem veren kurumlar arasındadır. Güvenilir ve güler yüzlü yaklaşımlar nedeni ile depoculuk hizmeti alanların tercih ettiği adresler arasındadır.

depolama-pronet-2 Sarıyer Eşya Depolama

Şehirler Arası Eşya Depolama Hizmeti 

Nakliyat firmamızın sunmuş olduğu eşya depolama hizmeti ile yaşam alanlarınız genişliyor. Evinizde yer bulamadığınız ya da sonrasında kullanmak için saklamış olduğunuz tüm eşyalarınız nakliyat firmamızın depolama alanlarında güvende. Depolama alanlarımızda isterseniz tüm evinizin eşyalarını İsterseniz size birkaç parça eşyalarınızı saklayabilirsiniz. Bu alanlar her türlü yangın ve hırsızlık gibi risklere karşı güvenlik personelleri tarafından korunur. Ayrıca son sistem güvenlik kameraları ile de 7 gün 24 saat izlenmektedir. Eşya depolama alanları böcek ve haşerelere karşı düzenli olarak ilaçlanan alanlardır. Ayrıca bu alanların inşası depolamaya uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Eşyalar depolanma süreci boyunca hiçbir hava koşulundan zarar görmez. Depolama alanlarının ücretleri alanın büyüklüğüne ve eşyaların saklanacağı süreye göre değişir. Ücretler haftalık aylık ya da yıllık olarak alınır.

Sarıyer Eşya Depolama Güvenilir ve Profesyonel Yaklaşımlar

Sarıyer Eşya Depolama Firma olarak depoculukta uzun yıllar hizmet veriyoruz. Deneyimli olan kuruluşumuz, eşyaların bozulmadan saklanması için gereken özeni gösterecektir. Saklanacak eşyalar arasında ev eşyaları olabildiği gibi, giyim eşyaları da olabiliyor. Usulüne uygun şekilde muhafaza edilmesi, daha sonra kullanılabilecek durumda olması için son derece önem taşıyor.

Pronet Depolama, bu konuda geniş bir tecrübeye ve hizmet ağına sahiptir. Haşere için düzenli aralıklarla yapılan ilaçlama işlemleri ve dezenfekte aşamaları, firmamız için önem taşıyan hususların başında gelmektedir. Hizmet alan kişilerin eşyalarının karışmaması için farklı alanlar tahsis edilmiştir. Herkese ayrılan bölümlerde, eşyaların güvenli bir şekilde saklanması söz konusudur. Güvenilir ve hijyenik depolama hizmeti için firmamızdan hizmet alınması tavsiye edilir.

 Sarıyer Eşya Depolama Fiyatları

  Eşya Depolama   AYLIK DEPOLAMA ÜCRETLERİ
  SARIYER  PARÇA EŞYA DEPOLAMA  150 TL  (AYLIK ÖDEME)
  +1 ODA SARIYER EŞYA DEPOLAMA  200 TL  (AYLIK ÖDEME)
  1+1 ODA SARIYER EŞYA DEPOLAMA  300 TL  (AYLIK ÖDEME)
  2+1 ODA  SARIYER EŞYA DEPOLAMA  400 TL  (AYLIK ÖDEME)
  3+1 ODA SARIYER EŞYA DEPOLAMA  600 TL  (AYLIK ÖDEME)
  4+1 ODA SARIYER EŞYA DEPOLAMA  900 TL  (AYLIK ÖDEME)
  5+2  ODA SARIYER EŞYA DEPOLAMA  1200 TL (AYLIK ÖDEME)
  VİLLA SARIYER EŞYA DEPOLAMA  2000 TL (AYLIK ÖDEME)c

 

  • RUTUBETSİZ VE TEMİZ ORTAM – Sürekli havalandırılan mekanlarda eşyalarınızı nemlenme, küflenme endişesi yaşamadan saklayabilir, evinizde neyse pronetdepolama.com ile sahip olacağınız odanızda da aynı temizliği ve rutubetsiz ortamı bulabilirsiniz.
  • 7/24 ULAŞIM – İstanbul’un çeşitli yerlerinde (Ataşehir, Kadıköy, Ümraniye, Beylikdüzü, Şişli) bulunan depolarımız sayesinde istediğiniz zaman kolay ulaşım imkanı ile eşyalarınıza bakabilir,  isterseniz de eşya ekleyebilir ya da alabilirsiniz.
  • YÜKSEK GÜVENLİK – Tüm depolarımız kapalı devre CCTV ile takip edilmekte olup 7/24 kayıt altında tutulmaktadır. Ayrıca gece bekçilerimiz ile çevre güvenliği de koruma altına alınarak oluşabilecek her türlü riskin önlenmesi hedeflenmiştir. Merkezi konumlara sahip olan depolarımız sayesinde siz de eşyalarınızı gönül rahatlığı ile pronetdepolama.com kalitesine teslim edebilir ve sorunsuz bir İstanbul eşya depolama sürecinin keyfini sürebilirsiniz.

b326b5f8d23cd1e0f18df4c9265416f7-370x370 Sarıyer Eşya Depolama