Sarıyer Eşya Depolama Taşınma sonrasında fazla gelen eşyaların ortada kalması büyük sorun yaratacaktır. Belli sebeplerle yerleşim yerlerinin nakli, kentsel dönüşüm nedeniyle ev değişimi, günümüzde sıkça karşılaşılan konuların başında gelmektedir. Kısa ya da uzun süreliğine eşyaların depolanması gerekecektir. Taşınılan yere sığmayan fazla olan eşyaların atılması önerilmemektedir. İleride alınacak yazlık için kullanılabildiği gibi, daha büyük bir eve çıkıldığında da kullanılabilecektir. Bu nedenle, eşyaların uygun koşullarda muhafaza edileceği depolarda saklanması önerilir. Eşya depoculuğunda uygun fiyat ve kaliteli hizmet, tercihte öne çıkan unsurlar arasındadır. Sarıyer Eşya Depolama, bu konuda profesyonel hizmet sunmaktadır.

Sarıyer Eşya Depolama Dikkat Edilecek Hususlar

Sarıyer Eşya Depolama, eşyaların uygun şekilde depolanması için gereken özeni gösteren firmaların başında geliyor. Bu konuda depo alanlarının havalandırılması, ilaçlanması ve dezenfekte edilmesi, son derece önem taşıyor. Eşya depolama hizmetini sunan firmamız, 7/24 kamera sistemi ile depoların güvenliğini sağlıyor. Depolarda küf ve nem oluşumunu önlemek için her türlü havalandırma teşkilatı sağlanmıştır. Depolarda eşyaların konulması da belli sisteme ve düzene tabidir. Eşyaların birbiri ile karışmaması için özel bölmelerle ayrılmış olan alanlarda yer almalıdır. Bu konuda gereken özen ve hassasiyet firmamız tarafından gösteriliyor.

Sarıyer Eşya Depolama, müşteri memnuniyetine önem veren kurumlar arasındadır. Güvenilir ve güler yüzlü yaklaşımlar nedeni ile depoculuk hizmeti alanların tercih ettiği adresler arasındadır.

depolama-pronet-2 Sarıyer Eşya Depolama

Şehirler Arası Eşya Depolama Hizmeti 

Nakliyat firmamızın sunmuş olduğu eşya depolama hizmeti ile yaşam alanlarınız genişliyor. Evinizde yer bulamadığınız ya da sonrasında kullanmak için saklamış olduğunuz tüm eşyalarınız nakliyat firmamızın depolama alanlarında güvende. Depolama alanlarımızda isterseniz tüm evinizin eşyalarını İsterseniz size birkaç parça eşyalarınızı saklayabilirsiniz. Bu alanlar her türlü yangın ve hırsızlık gibi risklere karşı güvenlik personelleri tarafından korunur. Ayrıca son sistem güvenlik kameraları ile de 7 gün 24 saat izlenmektedir. Eşya depolama alanları böcek ve haşerelere karşı düzenli olarak ilaçlanan alanlardır. Ayrıca bu alanların inşası depolamaya uygun bir şekilde tasarlanmıştır. Eşyalar depolanma süreci boyunca hiçbir hava koşulundan zarar görmez. Depolama alanlarının ücretleri alanın büyüklüğüne ve eşyaların saklanacağı süreye göre değişir. Ücretler haftalık aylık ya da yıllık olarak alınır.

Sarıyer Eşya Depolama Güvenilir ve Profesyonel Yaklaşımlar

Sarıyer Eşya Depolama Firma olarak depoculukta uzun yıllar hizmet veriyoruz. Deneyimli olan kuruluşumuz, eşyaların bozulmadan saklanması için gereken özeni gösterecektir. Saklanacak eşyalar arasında ev eşyaları olabildiği gibi, giyim eşyaları da olabiliyor. Usulüne uygun şekilde muhafaza edilmesi, daha sonra kullanılabilecek durumda olması için son derece önem taşıyor.

Pronet Depolama, bu konuda geniş bir tecrübeye ve hizmet ağına sahiptir. Haşere için düzenli aralıklarla yapılan ilaçlama işlemleri ve dezenfekte aşamaları, firmamız için önem taşıyan hususların başında gelmektedir. Hizmet alan kişilerin eşyalarının karışmaması için farklı alanlar tahsis edilmiştir. Herkese ayrılan bölümlerde, eşyaların güvenli bir şekilde saklanması söz konusudur. Güvenilir ve hijyenik depolama hizmeti için firmamızdan hizmet alınması tavsiye edilir.

 Sarıyer Eşya Depolama Fiyatları

  Eşya Depolama   AYLIK DEPOLAMA ÜCRETLERİ
  SARIYER  PARÇA EŞYA DEPOLAMA  150 TL  (AYLIK ÖDEME)
  +1 ODA SARIYER EŞYA DEPOLAMA  200 TL  (AYLIK ÖDEME)
  1+1 ODA SARIYER EŞYA DEPOLAMA  300 TL  (AYLIK ÖDEME)
  2+1 ODA  SARIYER EŞYA DEPOLAMA  400 TL  (AYLIK ÖDEME)
  3+1 ODA SARIYER EŞYA DEPOLAMA  600 TL  (AYLIK ÖDEME)
  4+1 ODA SARIYER EŞYA DEPOLAMA  900 TL  (AYLIK ÖDEME)
  5+2  ODA SARIYER EŞYA DEPOLAMA  1200 TL (AYLIK ÖDEME)
  VİLLA SARIYER EŞYA DEPOLAMA  2000 TL (AYLIK ÖDEME)c

 

  • RUTUBETSİZ VE TEMİZ ORTAM – Sürekli havalandırılan mekanlarda eşyalarınızı nemlenme, küflenme endişesi yaşamadan saklayabilir, evinizde neyse pronetdepolama.com ile sahip olacağınız odanızda da aynı temizliği ve rutubetsiz ortamı bulabilirsiniz.
  • 7/24 ULAŞIM – İstanbul’un çeşitli yerlerinde (Ataşehir, Kadıköy, Ümraniye, Beylikdüzü, Şişli) bulunan depolarımız sayesinde istediğiniz zaman kolay ulaşım imkanı ile eşyalarınıza bakabilir,  isterseniz de eşya ekleyebilir ya da alabilirsiniz.
  • YÜKSEK GÜVENLİK – Tüm depolarımız kapalı devre CCTV ile takip edilmekte olup 7/24 kayıt altında tutulmaktadır. Ayrıca gece bekçilerimiz ile çevre güvenliği de koruma altına alınarak oluşabilecek her türlü riskin önlenmesi hedeflenmiştir. Merkezi konumlara sahip olan depolarımız sayesinde siz de eşyalarınızı gönül rahatlığı ile pronetdepolama.com kalitesine teslim edebilir ve sorunsuz bir İstanbul eşya depolama sürecinin keyfini sürebilirsiniz.

b326b5f8d23cd1e0f18df4c9265416f7-370x370 Sarıyer Eşya Depolama