Yılın belli dönemlerinde evlilikler artarken düğün hazırlıkları da yoğunlaşır. Çiftler heyecanla düğün planları yaparken çeşitli sebeplerden ötürü hazırlık süreci uzayabiliyor. Özellikle maliyetleri kısma ihtiyacı, çiftleri farklı arayışlara itiyor. Mesela düğün öncesi ev kiralayıp döşemek yerine, eşyaları bir süreliğine depoda tutmak çiftlere daha ekonomik geliyor. Böylelikle eşyalar ev ortamındaki gibi kirlenmiyor veya eskimiyor. Dolayısıyla çeyiz eşyası depolama hizmeti almak istiyor tüketiciler. Mümkün olduğunca beklentilerini karşılayacak firmaları tercih ediyorlar.
073de6ed-6c0d-4d0f-be0e-8bfce1bf5c32-1024x457-1  Çeyiz Eşyası Depolama

Depo Kiralamanın Avantajları

Evlilik hazırlığı yapan çiftler için depo kiralamak birçok yönden avantaj sağlıyor. Mesela düğün öncesi oturmayacakları ev için yüksek ücretlerle kira ödemek gereksiz masraf olur. Ayrıca ev sahiplerinin olmadığı veya sadece belli günler geldiği bu evlerde güvenlik hassasiyeti söz konusudur. Çeyizler çalınma riskiyle karşı karşıyadır. Bu yeni eşyalarını çaldırırlarsa evlilik maliyeti epeyce katlanır. Hava koşullarından ötürü de mülkünüz çabuk yıpranır. Hâlbuki çeyiz depolama hizmetinden faydalananlar bu sorunların hiçbirini yaşamazlar. 

 

Çeyiz Eşyası Depolama İstanbul

Mülkünü depolara emanet eden çiftler, gönül rahatlığıyla düğüne hazırlanır, bu depolarda eşyaları güvenle saklanır. Ekonomik anlamda kiralık evlere göre son derece avantajlıdır depolar. En az yüzde 50 oranında kar edilir. İnternette çeyiz eşyası depolama İstanbul şeklinde arama yapan vatandaşlar için en mantıklı çözüm depolardır. Çeyizlerinizi haftalık, aylık veya senelik olarak depolarda tutabiliyorsunuz. Kiralama süresi dolduktan sonra eşyalarınız, ilk verdiğiniz şekilde size geri teslim ediliyor. Önemli olan bu şartları sağlayan depolama şirketlerine ulaşmaktır.

Temiz ve Korunaklı Depolar

Sektörde yılları deviren Pronet Depolama olarak işimizi titizlikle yürütüyoruz. Çeyiz eşyası depolama için başvuran tüketicileri nitelikli hizmetle tanıştırıyoruz. Düğün öncesi mülkünüzü temiz binalarda saklayarak kirlenmelerini ve eskimelerini önlüyoruz. Yaz aylarında, klimalarımızla mülkünüzün sıcaktan etkilenmesini engelliyoruz. Onları haşerelerden de koruyoruz. Yüksek güvenlik önlemlerimiz kapsamında eşyalarınız 24 saat güvenlik kameralarıyla izleniyor. Çeyiz depolama için dürüst ve iş disiplini yüksek bir personelle çalışıyoruz. Herhangi bir istek, öneri ve şikayetiniz olursa çağrı merkezi ekibimiz yardımcı oluyor.

 

Çeyiz Eşyası Depolama Fiyatları

Evlilik hazırlığı yapan tüketiciler için çeyiz eşyası depolama fiyatları son derece önemlidir. Onları zarar sokacak bir işe kalkışmak istemezler. Öncelikleri lüksten ziyade maliyet ve güvenliktir. Dolayısıyla Pronet Depolama olarak, biz de müşterilerimizin bütçelerini sarsmayacak rakamlar sunuyoruz. Çeyiz depolama fiyatları için özel indirimler uygulayarak çiftlerin maddi yükünü azaltıyoruz. Fiyatlarımız depoların metrekaresine ve kiralanma süresine göre değişiyor. Dilerseniz sadece bir miktar koliyi kiralayabiliyorsunuz. Siz yeter ki isteyin bize size her türlü çözümü sunuyoruz.